Nyt tag i Sæby og Frederikshavn

Står du og mangler professionel hjælp til nyt tag? Vi hos SÆBYg ApS har mange års erfaring med tagrenovering i Frederikshavn, Sæby og Nordjyllands området. Om det er en stor eller lille renovering, står vi klar til rådighed. 

Vi forstår, at kaste sig ud i et tagprojekt kan være en stor beslutning. Derfor er vi her for dig, klar til at tilbyde omfattende rådgivning. Vores mål er ikke kun at udføre tømrerarbejde, men også at være din partner i hele processen. 

Vores erfarne tømrer står til rådighed for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig bedst muligt, så du kan træffe beslutninger der passer til dine behov og ønsker. Vi er dedikerede til at gøre hele oplevelsen så problemfri som muligt, og vores rådgivning sikrer, at dit tagprojekt bliver en succes fra start til slut.

Hvilket tag skal der vælges?

At træffe beslutning om det rette tag kan være en udfordrende proces, og for at lette denne beslutning har vi udarbejdet en liste over tag muligheder. Vores formål er at guide dig på rette vej og give dig mulighed for at træffe en informeret beslutning. Tag et kig på nedenstående liste, hvor vi præsenterer forskellige tagmaterialer og stilarter, så du kan vælge det, der bedst passer til dine behov og æstetiske præferencer.

  • Tegltag
  • Eternittag
  • Betontag
  • Ståltag
  • Tagpap

Kontakt os for et godt tilbud

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, herunder valget af tagmateriale, tagets kompleksitet og omfanget af arbejdet. Vi står til rådighed for at levere professionel rådgivning og skræddersyede løsninger til dine behov. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud 

Kontakt os i dag og da vi har døgnvagt kan du kontakte os når som helst via telefon på 30 32 80 19 . Derudover kan du sende os en mail på Saebyg05@gmail.com eller telefonisk på 30 32 80 19 eller udfylde vores praktiske kontaktformular, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med at realisere dine tagprojekt drømme.

Døgnvagt, 24/7

Vi har desuden døgnvagt, 24/7, så giv os et kald på tlf: 30 32 80 19.

Kontakt os her