Træterrasse&nbsp i Sæby og Frederikshavn

Skal du have bygget en ny træterrasse, og mangler noget professionelt tømrerhjælp? Så er du kommet det rette sted, vi hos SÆBYg ApS har mange års erfaring med opbygning af træterrasser og står klar til rådighed, for at hjælpe dig med din drømme træterrasse både i Frederikshavn, Sæby og Nordjyllands området.  

En terrasse lavet af træ har mange fordele, blandt andet er træ æstetisk flot og indbydende, det er mere behageligt at gå på i forhold til belægningssten og så er det typisk nemmere at lægge, da det ikke kræver så meget forarbejde. Man skal dog være opmærksom på, at det kræver mere vedligeholdelse i forhold til andre materialetyper.

Lad os skabe den perfekte træterrasse til dig, der ikke kun opfylder dine behov, men også afspejler din personlige stil og præference. 

Kontakt os for et godt tilbud

Hvilke materialer skal man vælge til en træterrasse+;

Valg af træ til din terrasse kan afhænge af flere faktorer. Her er nogle overvejelser for de forskellige typer træ:

Trykimprægneret:

  • Fordele: Billigste løsning og let at installere.
  • Ulemper: Kræver mere vedligeholdelse, men med regelmæssig pleje kan det have en lang levetid.

Hårdt træ:

  • Fordele: Nem at vedligeholde og bevare sit pæne udseende i lang tid.
  • Ulemper: En dyrere løsning og kan være lidt sværere at lægge.

Komposit:

  • Fordele: En blanding af træ og plastik, der ligner træ med åretegninger. Prisen er sammenlignelig med hårdt træ, og det kræver mindre vedligeholdelse.
  • Ulemper: Samme prisniveau som hårdt træ.

Find det træ, der ikke kun ser godt ud, men også er venlig mod dit budget og kræver minimal vedligeholdelse. På den måde får du både et smukt og holdbart udendørs rum, der er skræddersyet til dine behov.

Hvad koster en træterrasse?

En træterrasses pris kan variere alt efter hvilket slags træ du vælger og omfanget af opgaven. Kontakt os i dag via mail Saebyg05@gmail.com eller telefonisk på 30 32 80 19 for at høre mere og modtag et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og give dig den bedste pris på din kommende træterrasse.

Døgnvagt, 24/7

Vi har desuden døgnvagt, 24/7, så giv os et kald på tlf: 30 32 80 19.

Kontakt os her