Seriøst og veletableret tømrerfirma i Nordylland

Vi er et seriøst og veletableret tømrerfirma med mere end 30 års erfaring, som sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde – til tiden. SÆBYg ApS tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde, fra små-opgaver til totalentrepriser. Vores niche er udførelse af specialløsninger, særligt inden for tag, døre og vinduer.

Med fuldt udstyret snedkerværksted og den nødvendige håndværksmæssige baggrund kan vi løse selv de vanskeligste, mest individuelle opgaver. I vores samlemontagehal kan vi udarbejde store elementer, som hurtigt og nemt samles på kundens adresse.

SÆBYg ApS ejes af Claus Jensen og har siden opstarten i 2005 udviklet sig til succesfuld virksomhed, der på nuværende tidspunkt huser 5 erfarne tømre/snedkere.

Hos SÆBYg ApS går effektivitet og omhu hånd i hånd. Arbejdet skal være ordentligt udført og udbydes til konkurrencedygtige priser. Vi tager vore aftaler alvorligt og holder i orden i sagerne.

Pænt og ryddeligt når vi går

Vores arbejdsplads er også dit hjem, så der skal selvfølgelig se pænt og ryddeligt ud, når vi går derfra.

Vi er tilgængelige, når du har brug for det, og kan altid fanges på vores døgnvagttelefon 30 32 80 19 - også aften og weekend.

Vores tilfredshed afhænger 100% af din tilfredshed. 

På baggrund af dine idéer og vores erfaring tager vi en snak om dit projekt. Udgangspunktet er, at alt kan lade sig gøre - og så er det vores opgave at føre din idé ud i virkeligheden.