Totalentreprise for private, erhverv og det offentlige

SÆBYg ApS har mange års erfaring og udfører professionelle totalløsninger indenfor bygge- og anlægsprojekter. Vi er stolte af vores arbejde, kvalitetsbevidste og udfører arbejdet efter forskrifterne hvilket sikrer et smukt og solidt produkt som du bliver glad for.

Vi står for alt fra det store og omfangsrige byggeri med udgravning, støbning af fundament og opførsel af bygninger til det afsluttende snedker-, murer-, og malerarbejde, hvor de afsluttende detaljer kommer på plads og atmosfæren rigtig kommer til sin ret.

SÆBYg ApS er også miljøbevidste når det kommer til isolering af huset. Vi benytter isolering som er 100% økologisk og er desuden ISO-certificerede i hulmursisolering. Med vores mange års erfaring med totalentrepriser følger naturligvis også referencer fra en lang række spændende projekter.

Vi står klar til at hjælpe dig i mål med dit projekt. Vi har desuden også døgnvagt, 24/7, så kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Alt inden for tømrer- og snedkerarbejde

Med fuldt udstyret snedkerværksted og den nødvendige håndværksmæssige baggrund kan SÆBYg ApS løse selv de vanskeligste specialløsninger inden for tag, døre og vinduer.

Vores niche er udførelse af specialløsninger, særligt inden for tag, døre og vinduer. Med fuldt udstyret snedkerværksted og den nødvendige håndværksmæssige baggrund kan vi løse selv de vanskeligste, mest individuelle opgaver. Vi kan udarbejde alle større grundelementer i vores snedkerværksted som hurtigt og nemt samles på kundens adresse. Dette sikrer en kvalitetsløsning samt hurtig og effektiv montering.

Totalentreprise - Lad os tage styringen

SÆBYg ApS varetager kontakten til alle involverede partnere og samler trådene mellem arkitekt, håndværkere så vel som andre underleverandører så du trygt kan læne dig tilbage og slippe for bekymringerne omkring dit totalentreprise-projekt.

Vi har mange års erfaring og mange gode samarbejdspartnere indenfor alle fag og sammen med vores erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere løfter vi opgaven for dig uanset størrelse og sørger for at din drøm bliver til virkelighed.

Lad os tage os af din totalentreprise

Kontakt SÆBYg ApS for at få et godt tilbud på din totalentreprise. Vi rådgiver gerne i samme omgang så vi kommer sikkert i mål og du får det ønskede slutresultat. Ring til os på tlf: 30 32 80 19, send os en mail på Saebyg05@gmail.com eller kontakt os via kontaktformularen.

Vi har døgnvagt 24/7

Vi har desuden døgnvagt, 24/7, så giv os et kald på tlf: 30 32 80 19.