Skal du have hjælp til tagrenovering?

Hos SÆBYg ApS ved vi, at et tagrenovering kan være en bekostelig affære, dog kan et gammelt tag blive en endnu større udgift grundet utætheder, som kan skade resten af bygningen og eventuelt inventar.

Et nyt tag kan desuden sørge for en betydelig besparelse når det kommer til varmeudgifter på lang sigt, da et gammelt tag kan have eventuelle skader. 

Et nyrenoveret tag kan også være med til at give boligen et helt nyt udseende. Hermed ændres det æstetiske udtryk, hvilket er en fordel, hvis man ikke mener at ens tag matcher resten af boligen. Alt efter hvilket materiale taget er lavet af, så er levetiden på taget forskellig.

Det er derfor vigtigt at man er ude i god tid, så man ikke først får kigget på taget efter skaden er sket.

Vi tilbyder også taglægning i led med nybyggeri.

Kontakt os for at høre mere

Fordele ved et nyrenoveret tag

Der kan være mange fordele ved vælge at få lagt et helt nyt tag på din bolig. Vi har herunder samlet en liste over nogen af de fordele du kan opleve ved at få lagt en ny tagdækning:

  • En lavere varmeregning
  • En væsentlig højere salgsværdi 
  • Større salgbarhed ved et eventuelt salg af boligen

Tagrenovering

Hvis der er tale om mindre skader eller utætheder i taget kan det være nok at få foretaget en tagrenovering. Er der større skader og utætheder på f.eks. undertaget anbefaler vi en komplet udskiftning af taget. 

Med vores mange års erfaring tilbyder vi renovering eller udskiftning af flere tagtyper såsom eternit, tegl, skifer og tagpap. Vi rådgiver gerne og du kan altid forvente kvalitetsarbejde, god kommunikation og overholdte tidsplaner. Det er vores garanti til dig som kunde.

Tagrenovering forlænger tagets levetid med 15-20 år

Er du i tvivl om hvorvidt du har brug for en helt ny tagdækning eller det blot er nødvendigt med en tagrenovering, så tag kontakt til os. Vi kommer gerne ud og tager et kig på dit tag og tjekker for eventuelle skader mm.

Få et tilbud på udskiftning af tag, tagrenovering og udskiftning

Priser på tagrenovering og udskiftning af tag kan variere meget fra opgave til opgave. Kontakt os for at få et godt tilbud på tagrenovering og udskiftning. 

Ring til os på tlf: 30 32 80 19, send os en mail på Saebyg05@gmail.com eller kontakt os via kontaktformularen. Sammen finder vi den helt rigtige pris til netop dit projekt.

SÆBYg ApS udfører desuden også andre former for arbejde såsom tømrerarbejde, udskiftning af døre og vinduer, tilbyg og renovering og papiruld isolering.

Døgnvagt, 24/7

Vi har desuden døgnvagt, 24/7, så giv os et kald på tlf: 30 32 80 19

Kontakt os i dag