Udskiftning af vinduer i Sæby og Frederikshavn

Fyrer du for fuglene og har dine døre og vinduer set bedre dage? Utætte vinduer og døre er både dårligt for din økonomi og for miljøet. Så lad os stå for udskiftning af vinduer

En udskiftning af dine gamle døre og vinduer er et overskueligt og effektivt sted at investere i din bolig og medbringer mange fordele. Disse fordele er blandt andet:

  • Din boligs levetid forlænges
  • Markedsværdien af din bolig forhøjes
  • Din bolig bliver nemmere at komme af med ved et evt. salg
  • Nye døre og vinduer kan give boligen et nyt og forfriskende udseende.

Hos SÆBYg ApS har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre i Sæby, Frederikshavn og omegn i Nordjylland og vi ved derfor hvad vi har med at gøre og rådgiver i samme omgang gerne mht. hvilken stil og type vinduer passer bedst til den givne situation.

Kontakt os for en god pris

Når vi hjælper med udskiftning af vinduer og døre benytter vi os ofte af de flotte vinduer og døre af mærket Hvidbjerg Vinduet, som har fremstillet vinduer og døre siden 1975.

Hvidbjerg Vinduet er desuden CE-mærket og kvalitetscertificeret i henhold til DVV (Dansk Vindues Verifikation). Dette er din garanti for, at dine vinduer og døre er miljø- og energirigtige.

Service af vinduer og døre

SÆBYg Aps tilbyder også service af dine vinduer. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du oplever nogen problemer. Ved at få lavet service på døre og vinduer sikrer du, at de lever længere, hvilket på sigt kan spare dig penge, da det ikke altid er nødvendigt at udskifte døre eller vinduer. 

Vi sørger for efterspænding af lukkemekanismer, smøring af hængsler og beslag, udskiftning af eventuelle ødelagte eller defekte beslag mm. Vi ligger også inde med eventuelle reservedele. 

Vi udfører desuden også andre former for arbejde såsom tømrerarbejde, tagrenovering og udskiftning, tilbyg og renovering og papiruld isolering.

Få et tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Priser på udskiftning af døre og vinduer kan kan variere meget fra opgave til opgave. Kontakt os for at få et godt tilbud på udskiftning af døre og vinduer. Ring til os på tlf: 30 32 80 19, send os en mail på Saebyg05@gmail.com eller kontakt os via kontaktformularen. Sammen finder vi den helt rigtige pris til netop dit projekt.

Er vinduet eller døren gået i stykker? - Døgnvagt 24/7

Vi har desuden døgnvagt, 24/7, så giv os et kald på tlf: 30 32 80 19.

Kontakt os her