Trænger din hulmur til isolering?

Papiruld isolering kan være en kæmpe forbedring af huset både energimæssigt og støjmæssigt både i sommer- og vinterhalvåret. 

Med papiruld isolering forbedrer indeklimaet og varmeregningen holdes nede. SÆBYg ApS tilbyder effektiv isolering af boligen til en god pris.

Papiruld isolering er praktisk da det både kan bruges til loft, hulmure, skillevægge og etageadskillelser, hvilket gør materialet anvendeligt både i villaer og etagebyggeri.

Kontakt os for et godt tilbud

Når vi isolerer med papiruld blæses isoleringen ind med høj kraft i hulmure og på loftet. Det bliver gjort på denne måde, så der sikres en ensartet isoleringsevne.

Hermed er man sikker på, at selv de yderste revner og sprækker bliver dækket. Når det bliver udfører således undgås kuldebroer.

Fordele ved papirisolering

Når man vælger at bruge papiruld til at isolere får man del i de mange fordele såsom: 

  • Hurtig montering 
  • Høj brandmodstand
  • Effektiv lydisolering
  • Miljøvenlig isolering. 
  • Prisen er fordelagtig.

Efterisolering af hus

Efterisolering betyder, at man enten lægger ekstra isolering ind i konstruktionen af sit hus, eller man isolerer, hvor der ikke før har været isoleret. Det kan være nødvendigt at efterisolere, hvis man oplever at man har problemet med at varmen forsvinder i hjemmet. 

Vi tilbyder flere forskellige typer af efterisolering. Vi tilbyder blandt andet efterisolering af hulmure, loft, nye huse, gamle huse, etageadskillelse mm. Kontakt os for at høre mere.  

Priser på papiruld isolering og efterisolering

Priser på papir isolering og efterisolering kan variere meget fra opgave til opgave. Kontakt os for at få et godt tilbud på papiruld isolering og efterisolering.

Ring til os på tlf: 30 32 80 19, send os en mail på saebyg@mail.dk eller kontakt os via kontaktformularen. Sammen finder vi den helt rigtige pris til netop dit projekt.

SÆBYg ApS udfører desuden også andre former for arbejde såsom tømrerarbejde, udskiftning af døre og vinduer, tagrenovering og udskiftning og tilbyg og renovering.

Døgnvagt, 24/7

Vi har desuden døgnvagt, 24/7, så giv os et kald på tlf: 30 32 80 19.

Kontakt os her